21 Φεβ 2009

Μιλούν οι «χέστες» για σκατά!

Έτυχε να διαβάσω από ΤΑ ΝΕΑ, την προκήρυξη που ακολούθησε την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER (ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4503357&ct=1) και για άλλη μια φορά πείστηκα ότι οι δήθεν και αυτοαποκαλούμενοι «επαναστάτες», δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ομάδα φασισταριών με αρρωστημένο μυαλό και περιορισμένο πνευματικό και νοητικό επίπεδο.

Στην 1η παράγραφο, κάνουν μια «ιστορική αναδρομή» και μιλούν για τις 10ετίες 1980-90, θεωρώντας ότι από τότε άρχισε η κατρακύλα των μέσων ενημέρωσης, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως το χρήμα κυριεύει, εξουσιάζει και κατευθύνει τη δημοσιογραφία.

Μα αγαπητά μου «παιδιά», αν και δε μας λέτε κάτι που κανείς δεν αμφισβητεί, να σας θυμίσω ότι τις προηγούμενες δεκαετίες (πριν το ’80), οι Έλληνες ζούσαν υπό καθεστώς γενικής απαγόρευσης και περιορισμού της ελευθερίας του λόγου και σήμερα φτάσαμε στο σημείο ο κάθε βλαμμένος ή ψώνιο να έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση και να λέει ότι του κατέβει!

Στη 2η παράγραφο, οι φίλοι μας στρέφονται κατά της προσωρινής περιόδου ευημερίας για τους Έλληνες, επειδή κατάφεραν να φτιάξουν περιουσίες και να αποκτήσουν σπίτι και αυτοκίνητο, ή να κάνουν καριέρα! Και φυσικά, καταγγέλλουν τα media για την «κατάντια» που διαμορφώνουν πρότυπα και συνειδήσεις με κατασκευασμένες αλήθειες που τρομοκρατούν το λαό.

Εδώ αρχίζω να πιστεύω ότι στη μέχρι τώρα ζωή σας δεν κάνατε τίποτε άλλο από το να βλέπετε τηλεόραση και μάλλον επειδή ούτε δουλέψατε, ούτε καταφέρατε τίποτα στη ζωή σας, ίσως επειδή ήσαστε και πολύ μαμόθρεφτα για να κάνετε την αυτοκριτική σας, κατηγορείτε τους άλλους και τα media επειδή σας έκαναν αυτό που είστε… ή αυτό που δεν είστε…

Στην 3η παράγραφο , είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν τίποτε άλλο να πούνε (και αυτά που έγραψαν στις προηγούμενες παραγράφους θα τα πήραν copy-paste από κανένα τηλεοπτικό πάνελ συζήτησης γιατί είναι τόσο τετριμμένα και χιλιοειπωμένα) , προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν» εξαπολύοντας απειλές κατά τις ζωής των πάντων. Απειλές κατά της ζωής των τεχνικών (επειδή είναι ελεεινοί και τιποτένιοι!!!), κατά της ζωής όλων των δημοσιογράφων γενικότερα και ιδιαίτερα των γνωστών, και φυσικά, κατά όλων των μπάτσων.

Ακολουθούν 2 υστερόγραφα. Στο 1ο Υ.Γ, προειδοποιεί τους περαστικούς (άκουσον άκουσον!!) πως «όταν κάποιος με όπλο στο χέρι τους λέει να φύγουν το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να απομακρύνονται αμέσως και να μην «παίζουν» τον αυτόπτη μάρτυρα που κοιτάει, γιατι αυτό ίσως να αποβεί προβληματικό για τους ίδιους κάποια άλλη φορά.»

Στο 2ο Υ.Γ, αμφισβητούν (???) ότι πίσω από τρομοκρατικές ομάδες και οργανώσεις κρύβονται πράκτορες και ΚΥΠατζίδες, ενώ δικαιολογούν την επιλογή του μέρους όπου αφέθηκε η προκήρυξη (στην οδό Νιόβης, όπου το 1998 και σε απευθείας μετάδοση, παρακολουθήσαμε το φιάσκο της αστυνομίας για τη σύλληψη του Σορίν Ματέι, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της Αμαλίας Γκινάκη)

Λοιπόν μάγκες, σταματήστε να βλέπετε τόσο πολύ TV και αμερικάνικες ταινίες δράσης, γιατί σας χαλάει… Το ότι εσείς δε βρίσκετε λόγω ύπαρξης για τους εαυτούς σας, δε σας δίνει το δικαίωμα να αφαιρείτε τις ζωές των άλλων. Αν ξαναδιαβάσετε αυτά που γράψατε, θα διαπιστώσετε ότι είστε χειρότεροι από αυτούς που καταγγέλλετε!

Το παρακάτω video αφιερωμένο στους φίλους μας... τρομοκράτες! :-)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο κείμενο! Και το όνομα "Σέχτα" κυριολεκτικά τα σπάει! Όταν το πρωτοάκουσα νόμιζα ότι πρόκειται για φάρσα.

Χρύσα

Unknown είπε...

Silence!... I kill you! :-)))