13 Σεπ 2007

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ...

Βαριέμαι να γράψω! Όποιος θέλει μπορεί να αφήσει μήνυμα ! Γράψτε ότι θέλετε! Απλά να ξέρετε ότι μπορεί να αργήσω να το λάβω... ;-)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα, κλειστό λέει.

καλή αρχή φίλε.
καλή αρχή στο blog σου και στις σπουδές μας στο ΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει βαριέμαι να γράψω, αφήστε το μήνυμα σας κ.τ.λ. ?
Έτσι δε κάνουν ούτε οι κουλουράδες στην Αριστοτέλους, που λείπουν από τους πάγκους τους αλλά έχουν κουτάκια που γράφουν επάνω τους τη τιμή του κουλουριού και σου λένε να αφήσεις τα χρήματα εκεί μέσα.(τσ, τσ ,τσ)......... αχχαχαχ καλή αρχή λοιπόν άννα

Unknown είπε...

welive said...

καλή αρχή φίλε.
καλή αρχή στο blog σου και στις σπουδές μας στο ΕΑΠ.
--------------------------------

Να σαι καλά φίλε μου! κι εσύ ότι επιθυμείς! Τώρα που είπες για σπουδές θυμήθηκα πως από μικρός πάντα έκανα τα πιο "άκαιρα" πράγματα και με έπιαναν τα υπαρξιακά μου όταν έπρεπε να συγκεντρωθώ στο διάβασμα.. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι που λέει και ο λαός.. και ο λαός δεν κάνει ποτέ λάθος! Ή μήπως κάνει? θα το μάθουμε την Κυριακή! (για να μπω και στο κλίμα εκλογών :-))

Unknown είπε...

Ανώνυμος said...
Έτσι δε κάνουν ούτε οι κουλουράδες στην Αριστοτέλους, που λείπουν από τους πάγκους τους αλλά έχουν κουτάκια που γράφουν επάνω τους τη τιμή του κουλουριού και σου λένε να αφήσεις τα χρήματα εκεί μέσα.(τσ, τσ ,τσ)......... αχχαχαχ
-------------------------------------

Αχχχχχ!! Θεσσαλονίκη φτωχομάνα!

Και παρόλ' αυτά να σκεφτείς πως οι "κουλουρτζήδες" δεν βρίσκονται στο πόστο τους όχι από τεμπελιά, αλλά επειδή ΑΚΟΜΑ πιστεύουν στους Ανθρώπους!

Ανώνυμος είπε...

Akou ekei "Kleisto mexri neoteras".
Mia xara! Sto pneuma tis epoxhs eisai file! Den leitourgei tipota, ola kleista, akoma kai ta blogs.. Den uparxei KRATOS telika!

Ανώνυμος είπε...

...apla kati ithela na sou po gia to ev...i, alla mias kai tha einai arga otan to diavaseis...asto kalitera...
....
den peirazei tha katalavei...mporei kapoia alli stigmi na mporesei na sou ta pei i idia... :-)
....
kali arxi!!!!
kai na grafeis pio sixna...i "hot" epikairota xreiazetai sxoliasmo!!!

Unknown είπε...

προς pictor:

Επειδή ακριβώς έπιασα το υποννοούμενο σου, θες να σου σχολιάσω την "hot" επικαιρότητα??

Τι να πω... Μένω άφωνος! ;-)

Ας αφήσουμε να σχολιάζουν την επικαιρότητα αυτοί που ξέρουν να το κάνουν καλά, κι ας συνεχίσουμε κι εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: Να μιλάμε με τις πράξεις και τα έργα μας!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ Jane.

Καταρχήν με γεια το blog καλόμ.Δεύτερον καλά βρε τεμπέλη ακόμα δεν το ξεκίνησες και βαριέσαι να γράψεις????Έλεος δλδ. χιχιχιχιχιχιχιιχι

Θέμη μου πολλά πολλά πολλά φιλιά και ελπίζω να σε δούμε κάποια στιγμή και στην Αθήνα σε κάποια από τις θρυλικές συναντήσεις μας.

Unknown είπε...

Γιάννα μου σ' ευχαριστώ πολύ για γις ευχές του blog! Όπως βλέπεις αργώ να πάρω μπρος αλλά άμα πάρω φόρα μετά.. με παίρνει η κατηφόρα!

Υ.Γ. Δες τα e-mails σου.